Terug naar blog

Zondag 1 mei Teton op- een zonnige dag en +

USA Canada (64 van 2)

Zagen we vrijdag de Teton bergen in mist en sneeuw, zaterdag was het totaal anders. (de foto’s worden er wel minder spannend door..)

 

Vandaar uit zijn we halverwege naar Yellowstone gereden. We zijn er ook niet zeker van of we daar wel naar toe willen. We waren er 30 jaar geleden en het pittoreske is daar wel erg uitgenut. We staan nu op een totaal verlaten camping vlak bij Idaho Falls en doen de komende dagen even helemaal niets.

 

Wel leuk om een paar vragen te beantwoorden: hoe ziet jullie camper eruit? Zie hieronder. En ‘Gerda, rij jij ook in Dat Ding?’ Ja, ik rij ook in Dat Ding. Hoezo?

 

Onze camping heeft een nieuwe eigenaar: Trent. En Trent blijkt erg goed Nederlands te spreken. Hij heeft rond 1985 2 jaar in Nederland gewoond. Amsterdam, Gerenstein.  Dat was dus vlak bij de Jezuïeten. Dat kan geen toeval zijn. Hij was missionaris van de Church of Jesus Christ of Later-day-Saints. Ik kan mij herinneren dat zij ieder jaar bij ons langs huis kwamen precies op het moment dat we aan tafel gingen voor het kerstdiner. Ik vond dat altijd erg indrukwekkend. Nu niet meer in zijn zwartte pak maar met pet en baard. En allerhartelijkst.

USA Canada (65 van 2)
mde_vivi

mde_vivi